Återbruket

Välkommen att fynda

Varmt välkommen till Västafrikahjälpens återbruk i Gropen strax utanför Fjugesta. Här kan du fynda möbler, böcker och prylar av allehanda slag. Hela överskottet går direkt till Västafrikahjälpens arbete i Burkina Faso. 

Inlämning av saker

Vi tar tacksamt emot saker till försäljning. Det du lämnar in till oss ska vara helt och rent. Vi undanber oss tjock-tv och pianon, som tar mycket plats och är svåra att sälja. Vi tar inte heller emot några kläder.

 

inlämning sker under våra öppettider. Om det handlar om stora mängder saker, kontakta oss för att komma överens om vad vi kan ta emot och när det passar att lämna in.

Material kan inte längre skickas till Burkina Faso

Tyvärr måste vi tills vidare tacka nej till allt material som skänks för att skickas till Burkina Faso. Vi har genom åren sänt ut sjukhusutrustning, skolbänkar, kläder och annat i containrar med båt, men nu har rederiet meddelat att de inte längre tar emot hjälpsändningar. Tills vi får mer information måste vi tyvärr göra uppehåll i denna verksamhet. De saker du skänker måste därför vara saker som vi kan sälja i vår butik.

Öppettider

Torsdagar 13.30-16.00

Lördagar 10.00-14.00

Kontakt

Gunilla Sellén Johansson
070-597 97 57

Anne-Marie Nilsson
070-553 74 97

Du hittar oss på Borrvägen 2, Fjugesta (längs väg 204)

  • Facebook