top of page

Ge en gåva

Alla gåvor, stora som små, betyder att vi kan hjälpa några av världens fattigaste människor till ett bättre liv. Du kan skänka en engångssumma till ett specifikt ändamål - eller bli månadsgivare.

Det är enkelt att ge en gåva. Gör bara en insättning till vårt bankgiro eller swisha över den summa du vill ge. Markera inbetalningen med ditt namn (frivilligt) och till vilket ändamål du vill skänka pengarna, till exempel "Sjukhusfond". Glöm inte att beställa ett gåvogram om din gåva är en present eller julklapp.

Bankgiro: 480-9711

Swish: 123 593 53 41

Månadsgivare

Vi har i dagsläget inte möjlighet att erbjuda autogiro, men de flesta banker erbjuder möjligheten att enkelt lägga upp en måntalig överföring. Gör det redan idag, så bidrar du regelbundet till att hjälpa ett av världens fattigaste folk!

Varför inte ett 90-konto?

Ett så kallat 90-konto är ett sjusiffrigt insamlingskonto som beviljas och granskas av Svensk Insamlingskontroll. Ett sådant konto kostar pengar. Då vi strävar efter att varje insamlad krona ska gå direkt till de behövande i Burkina Faso, har Västafrikahjälpen valt att i dagsläget inte ansöka om ett 90-konto. Istället bygger vårt arbete på förtroende och tillit från våra givare.

​En gåva till vårt arbete är en uppskattad och meningsfull present, som passar lika bra till födelsedagar som till julklapp.

Andra sätt att stödja oss

bottom of page