top of page

Köp en bok

Böckerna "Min röda byrå hade många lådor" (2020), "Min lila byrå har flera lådor" (2016) och "Min blå byrå har många lådor" (2004) säljs alla till förmån för Västafrikahjälpens arbete i Burkina Faso.

Böckerna är skrivna av​ Marianne Johansson, som öppnar sin tankebyrå för oss och delar med sig av livets klokheter och funderingar i vardagen. I hennes sista bok "Min röda byrå", som gavs ut postumt till hennes 100-årsdag, får vi dessutom ta del av hennes målningar i akvarell och akryl.

 

Priser

Min röda byrå: 150 kronor + frakt

Min lila byrå: 100 kronor + frakt
Min blå byrå: 100 kronor + frakt

 

Fraktkostnad

1-2 böcker: 60 kronor

3-4 böcker: 80 kronor

5 böcker eller fler: kontakta oss för fraktkostnad
 

Sätt in summan för böckerna inklusive frakt på vårt konto och märk inbetalningen med "Bok" och ditt namn. Eller använd vårt swishnummer. Fyll därefter i formuläret nedan så skickar vi böckerna så snart vi har registrerat din betalning.

Bankgiro: 480-9711

Swish: 123 593 53 41

Beställ en bok (ifylles efter betalning)

roda-byran.png

UTDRAG UR BOKEN

Till flickans uppgifter hörde att varje morgon gå en trappa upp till pastorn med morgonkaffe. Hon hade sett att pastorn rakade sig med kniv och nu villkorade hon kaffebrickan. Om hon inte fick titta på när pastorn löddrade in ansiktet och skrapade bort löddret med en rakkniv skulle hon hälla kaffet i galoscherna som stod utanför rummet. Pastorn nekade, han var ungkarl och ville raka sig i lugn och ro. Följden var att morgonen därpå fick pastorn inget morgonkaffe, det fyllde hans galoscher.

bottom of page