top of page
  • Elisabet Ek

Hjälp ett barn med skolmaterial


Ingen har väl missat att skolorna har dragit igång igen efter ett långt härligt sommarlov. Inom några veckor är det även dags för våra 1600 skolbarn i Burkina Faso att börja skolan. Skolstarten innebär ofta en stor utmaning för barnens föräldrar, som med nöd och näppe har råd att betala skolavgiften, än mindre det material som skolbarnen behöver.

För bara 100 kronor kan du bidra med ett skolpaket som bland annat innehåller skrivböcker, pennor, linjal och en ryggsäck till ett av våra barn under ett helt år. En gåva som betyder så mycket mer än vi kan ana!

Du kan även bli fadder till ett eget fadderbarn och på så sätt hjälpa ett barn med såväl skolmaterial som skoluniform och skolavgiften för ett helt läsår. Detta kostar 400 kronor och då får du även en bild på ditt fadderbarn. Mejla i så fall dina kontaktuppgifter till oss så att vi kan tilldela dig ett barn: fadder@vastafrikahjalpen.se Swisha in din gåva till vårt swishkonto 123 593 5341. Eller om du hellre vill använda vårt bankgiro 480-9711. Märk din insättning med ”Skolpaket” eller ”Fadderbarn”, beroende på hur du vill vara med och hjälpa till.

Tack för att du vill vara med och förändra framtiden för ett barn!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page