top of page
  • Elisabet Ek

Siakas familj sålde alla sina kor


Siaka Traore är 20 år gammal. I september förra året råkade han ut för en olycka, med ett öppet benbrott i höger underben som följd. Han opererades men benet har inte läkt som det ska. Benpipan syns fortfarande, man kan se hur den buktar ut under bandaget. Siaka behöver en operation till, men den kostar 2400 kronor - en enorm summa för den som inga pengar har! Vid förra operationen sålde pappan alla sina kor för att kunna betala, nu har han inga tillgångar kvar.

Vi kommer att kunna hjälpa Siaka tack vare vår sjukhusfond. Vill du vara med och hjälpa andra fattiga och sjuka som inte har råd att betala för vård? Skänk en slant till fonden. Alla gåvor, stora som små, har betydelse! Swisha över det du vill och kan ge till vårt swishkonto 123 593 5341. Eller om du hellre vill använda vårt bankgiro 480-9711. Märk din gåva med ”Sjukhusfonden". Tack för att du är med och räddar liv!

UPPDATERING 8 JUNI: Tack alla ni som engagerat er i Siakas öde och skänkt pengar till vår sjukhusfond. Nu är hans ben opererat och läker fint. Varmt innerligt tack för alla gåvor. Siaka är en av många som behöver vår hjälp. Tillsammans gör vi skillnad!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page